

TIME SAFELULE

MOTORLAND ARAGON, SPAIN • 12-14 November 2024

Issued on 11 November 2024. • Time Schedule in local time; Time Zone: GMT 41 hours.

SUNDAY	10 NOVEMBER 2024 Participants need to leave Series' Tents at 18:00h		
08:15 - 09:15	Arrival of riders to the track and hand out of accreditations MAIN BUILDING - RECEPTION		
09:30	General Briefing: Riders + 1 Mechanic per rider		
10:00	Lottery for assignment of groups.		
10:30-13:00	160 α - Administrative proceedures : Riders & Legal Guardians		
	190 α - Riders Fitting of racing equipment and weight measurment.		
13:00-14:00	Lunch Break		
14:00-17:00	190 α - Administrative proceedures : Riders & Legal Guardians		
	160 α - Riders Fitting of racing equipment and weight measurment.		
16:00	Mechanics: Technical Briefing		

MONDAY	11 NOVEMBER 2024	Participants need to leave Series' Tents at 19:00h	
08:30-09:00	Arrival of ALL riders to the track		
09:00-12:00	190 α - Riders Individual photo and	video shooting with racing suits, boots, gloves & helmet	
12:00-13:30	160 α - Riders Individual photo and video shooting with racing suits, boots, gloves & helmet		
	Riders #11 - #34 must have lunch AFTER taki	ng their photo	
13:30 - 14:00	Lunch Break		
14:00-15:30	160 α - Riders Individual photo and	video shooting with racing suits, boots, gloves & helmet	
	Riders #35 - #56 must have lunch at 12:30	and immidately change into suits for the photo.	
14:30-15:00	190 α - Mechanics Technical Scruten	eering & delivery of bikes to teams	
15:30-16:00	160 α - Mechanics Technical Scruten	eering & delivery of bikes to teams	
15:45	Riders Change into Leather suits		
16:00	Riders' Group Photos & Videos on the	e starting straight	
17:00-18:00	Riders' Track Familirization		
18:00	Riders' Race Direction & Technical Brid	efings	

TUESDAY		12 NOVEMBER 2024	Participants need to leave Series' Tents at 18:00h
09:00-09:05	5 min	160cc - Free Practice 1 - Group A	08:30 Medical/Track Inspection
09:15-09:20	5 min	160cc - Free Practice 1 - Group B	
09:30-09:35	5 min	160cc - Free Practice 1 - Group C	
09:45-09:50	5 min	190cc - Free Practice 1 - Group A	
10:00-10:05	5 min	190cc - Free Practice 1 - Group B	According to personal best time of all Free Practices,
10:15-10:20	5 min	190cc - Free Practice 1 - Group C	combined classification:
10:30-10:50	20 min	160cc - Free Practice 2 - Group A	
11:00-11:20	20 min	160cc - Free Practice 2 - Group B	160cc
11:30-11:50	20 min	160cc - Free Practice 2 - Group C	Bottom 15 to Q1
12:00-12:20	20 min	190cc - Free Practice 2 - Group A	Middle 14 directly to Q2
12:30-12:50	20 min	190cc - Free Practice 2 - Group B	Top 12 directly to Q3
13:00-13:20	20 min	190cc - Free Practice 2 - Group c	
13:20-14:05	45 min	Lunch Break	190cc
14:05-14:20	15 min	160cc - Free Practice 3 - Group A	Bottom 14 directly to Q1
14:30-14:45	15 min	160cc - Free Practice 3 - Group B	Middle 11 directly to Q2
14:55-15:10	15 min	160cc - Free Practice 3 - Group C	Top 8 directly to Q3
15:20-15:35	15 min	190cc - Free Practice 3 - Group A	
15:45-16:00	15 min	190cc - Free Practice 3 - Group B	
16:10-16:25	15 min	190cc - Free Practice 3 - Group C	
17:30		Riders' Briefing - Race Proceedure	





















Technical Supplier









TIME SETTEMBLE

MOTORLAND ARAGON, SPAIN • 12-14 November 2024

Points

Issued on 11 November 2024. • Time Schedule in local time; Time Zohe: GM 14 Hours 24

WEDNESDAY		13 NOVEMBER 2024	Participants need to leave Series' Tents at 18:00h	
09:00-09:10	10 min	160cc - Free Practice 4 - Group A	08:30 Medical/TrackInspection	
09:20-09:30	10 min	160cc - Free Practice 4 - Group B	_	
09:40-09:50	10 min	160cc - Free Practice 4 - Group C	According to personal best time of all Free Practices, combined classification:	
10:00-10:10	10 min	190cc - Free Practice 4 - Group A	 classification: 160cc: Bottom 15 to Q1, Middle 14 directly to Q2, Top 12 directly to Q3 	
10:20-10:30	10 min	190cc - Free Practice 4 - Group B	190cc: Bottom 14 directly to Q1, Middle 11 to Q2, Top 8 directly to Q3	
10:40-10:50	10 min	190cc - Free Practice 4 - Group C		
11:05-11:20	15 min	160cc - Qualyfing 1	Top 4 go to Q2	
11:30-11:45	15 min	160cc - Qualyfing 2	Top 4 go to Q3	
11:55-12:10	15 min	160cc - Qualyfing 3		
Grid Positions - Bottom 21 go to Qualifying Race 1 - Top 20 go to Race 1 & 2				
12:20-12:35	15 min	190cc - Qualifing 1 Top 4 go to Q2		
12:45-13:00	15 min	190cc - Qualifing 2	Top 4 go to Q3	
13:10-13:25	15 min	190cc - Qualifing 3		
		Grid Positions - Bottom 18 go to Qualify	ng Race 1 - Top 15 go to Race 1 & 2	
13:30-14:00		Lunch Break		
14:15	8 laps	160cc - Qualifying Race 1	Top 2 go to Race 1 & Race 2 No Points	
14:50	9 laps	190cc - Qualifying Race 1	Top 2 go to Race 1 & Race 2 No Points	
15:25	8 laps	160cc - Qualifying Race 2	Winner goes to Race 1 & Race 2 No Points	
16:00	9 laps	190cc - Qualifying Race 2	Winner goes to Race 1 & Race 2 No Points	

7	=//	M
_		_





















Technical Supplier



			08:	30 Medical/Track Inspection
09:00	8 laps	160cc - Race 1	Podium Ceremony after the race	Points - 25, 20, 16
09:45	9 laps	190cc - Race 1	Podium Ceremony after the race	Points - 25, 20, 16
10:30	8 laps	160cc - Race 2	Podium Ceremony after the race	Points - 25, 20, 16
11:15	9 laps	190cc - Race 2	Podium Ceremony after the race	Points - 25, 20, 16
12:00-12:30		Lunch Break		
13:00	10 laps	160cc - SUPER FINAL RACE	Top 23 in Championship (grid positions)	Double Points - 50, 40, 32
			Podium Ceremony after the race	
14:00	11 lanc	11 laps 190cc - SUPER FINAL RACE	Top 18 in Championship (grid positions)	Double Points - 50, 40, 32
	παμσ		Podium Ceremony after the race	
14:35	2024 FIM Ceremon	MiniGP World Series Champions By	Top 3 of the Championship will be awarded as well as the top team (Each national/regional/continental series will be considered a team)	
15:30	Media Opportunity: 2024 FIM MiniGP World Series Champions with their bikes and suits (Starting Grid)			
16:00	Final Briefing in Organization Tent - Riders & Helpers			



